Developed by Sanofi Genzyme for a UK and Ireland audience

Leven met MS. Neem jij genoegen met minder, of vraag je meer?

Je zou fantastische dingen van je leven moeten verwachten. Maar misschien ben je in de loop der tijd minder gaan verwachten, zonder dat je erg in had.

Zijn jouw verwachtingen gedaald? Dan is het tijd om de lat hoger te leggen.

En dat begint hier

Scroll verder
om meer te lezen

Het is tijd om de lat hoger te leggen
Vraag meer van je leven met MS. En krijg meer.

Durven of de waarheid

Verwacht jij minder van jouw leven?

Speel een ronde ‘durven of de waarheid’ om de waarheid over jouw leven met MS te ontdekken en daag jezelf uit om dingen anders te doen.

Spelen

Of

Vul de ontbrekende woorden in

Hoe meet jij een goed leven met MS?

Vul de ontbrekende woorden in om te zien wat voor jou belangrijk is en maak jouw eigen gepersonaliseerde gids om met je arts te praten.

Spelen

Happify Health

Schrijf je in voor het Happify-programma, een digitale oplossing om duizenden mensen die leven met MS te helpen hun emotionele welzijn te verbeteren. Ontdek of gelukkiger voelen je ook gezonder laat voelen.

Ontdek meer

We hebben gemerkt dat je jouw gepersonaliseerde gids om met je arts te praten nog niet gedownload hebt. Hij is klaar en ligt op je te wachten.

Downloaden

Blog van The World vs.MS

Net zoals wij, staat de MS gemeenschap altijd voor je klaar om je te ondersteunen en begeleiden in jouw leven met MS. Bekijk onze blogpagina voor advies en inzichten over de aandoening, persoonlijk verhalen en inspirirende momenten van mensen uit de MS gemeenschap.

The World vs.MS

#TheWorldvsMS #TWvsMS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS