Menu
Het verhaal van de BladdeRunner

Het verhaal van de BladdeRunner

Vorig jaar hadden we een missie voor ogen. Een missie om het leven te veranderen van miljoenen mensen die met multiple sclerose (MS) leven.

We vroegen de MS gemeenschap om hun dagelijkse uitdagingen in hun leven met de aandoening te delen. Vervolgens vroegen we innovators, creatievelingen, ontwerpers en iedereen die zich liet inspireren om een verschil te maken, naar oplossingen.

Na maanden krabbelen, schetsen en zich in het haar krabben, hebben we 40 ideeën ontvangen en de wereld koos 1 winnaar – BladdeRunner.

Bijbenen met BladdeRunner

BladdeRunner is een mobiele app die mensen met MS helpt om effectiever om te gaan met blaasproblemen. Gelukkig voor ons documenteert het team achter het idee het volledige ontwikkelingsproces. Dus hieronder vind je het laatste nieuws over BladdeRunner.

“BladdeRunner is heel boeiend! Ik denk dat dit een enorm waardevolle hulp zal zijin voor mensen die met MS leven.”

Harriet Doig MS Ierland

Harriet Doig

“Dit is duidelijk een oplossing die een grote impact kan hebben op het leven van mensen die met MS leven.”

Dan Smith WIRED

Dan Smith

Hoe het in zijn werk ging.

Fase 1

De uitdagingen

We vroegen mensen die leven met MS, hun verzorgers, geliefden en gezondheidsprofessionals om de problemen te delen waar ze dagelijks mee te maken krijgen door MS – van het aankleden’s tot koken’s avonds. En ze antwoordden door 103 dagelijkse uitdagingen in te zenden.

Uitdagingen bekijken

Fase 2

De ideeën

Met de hulp van de MS gemeenschap, creëerden we drie briefings, waarbij elke briefing een van de problemen beschreef die we hadden ontvangen. Het probleem van Fernando om zijn blaas te controleren, het wandelprobleem van Giacomo en het temperatuurprobleem van Paula.

De briefing van Fernando bekijken
De briefing van Paula bekijken
De briefing van Giacomo bekijken

Fase 3

De ontwikkeling

Uit de 40 ingezonden ideeën, werden er 3 gekozen voor een publieke stemming, het idee van Ellis, het idee van Joao en het idee van Team TEM. De wereld koos vervolgens een winnaar, BladdeRunner. Een mobiele app die het potentieel heeft om een werkelijk en blijvend verschil te vormen voor de MS gemeenschap. En, via onze inzet, de inzet van onze partners en de winnaars zelf. We spannen ons voortdurend in om zeker te stellen dat het een verschil maakt.

Bekijken BladdeRunner
Bekijken Afleek
Bekijken Paadje

Als we meer weten, kunnen we meer doen. Bekijk onze educatieve pagina’s over het beheer van MS.

Klik hier om meer te lezen

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

You are about to leave

www.TheWorldvsMS.com

You are leaving to visit another one of our group websites. This website may be governed by different terms and conditions.

Waarom vond u deze tekst nuttig?

Waarom vond u deze tekst niet nuttig?

Hartelijk dank voor uw feedback.