Developed by Sanofi Genzyme for a UK audience

Contact

We helpen u graag.

Heeft u een vraag voor The World vs.MS? Is er iets dat u wilt delen of waar u help bij nodig heeft? We horen graag van iedereen die interesse heeft in het initiatief en het werk dat we doen.

Vul gewoon het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  • U mag dit formulier niet gebruiken voor het rapporteren van negatieve effecten (mogelijke bijwerkingen). In het geval dat u een negatief effect wilt melden (mogelijke bijwerkingen), dient u contact op te nemen met de behandelende gezondheidsprofessional. Gebruikersopmerkingen worden bewaakt voor rapportage van potentiële bijwerkingen en men kan contact opnemen met gebruikers voor follow-up. De persoonlijke informatie die u verstrekt wordt behandeld in overeenstemming met ons Privacybeleid. Voor meer informatie over het Privacybeleid. Voor meer informatie over het Privacybeleid van Sanofi Genzyme.

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS