Developed by Sanofi Genzyme for a UK audience

Ik daag mijzelf uit om mijneigen held te worden

Hoe vaak daag jij jezelf uit
om iets nieuws te doen, of jezelf te vragen
of je dingen onnodig voor lief neemt vanwege jouw MS?

Als jij vanwege de vrees om buiten je comfortzone te stappen je prioriteiten uit het oog verliest, dan is het tijd om een paar dingen te veranderen. Nu meteen.

We hebben een beweging in het leven geroepen. Een beweging om jou uit te dagen en te inspireren om iets te doen dat je op de lange baan hebt geschoven of waarop je inlevert.

Wat jouw prioriteit ook is, stuur ons jouw uitdaging, durf meer te verwachten en begin beter te leven met MS.

Word je eigen MS-held, dan kun je ook een held voor anderen worden. Want met jouw uitdaging kan onze beweging aan stootkracht winnen. En wie weet wordt er een inspirerende film over gemaakt. Ga jij er ook voor?

  • Vul je uitdaging in

  • Vul je gegevens in

  • Upload je Facebook-profielfoto om een uitdagingsfilter voor MS Heroes te ontvangen. Je kunt een foto van maximaal 2 MB uploaden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontdek met het kaartspel Durven of de waarheid’ zelf welke dingen je in je leven met MS anders kunt doen. Durven of de waarheid.

Speel Durven of de waarheid

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS