Developed by Sanofi Genzyme for a UK audience

De indieningsperiode voor de MS Hero Challenge is nu verstrekenen we hebben talloze uitdagingen ontvangen om uit te kiezen!

We zijn druk bezig met het evalueren van jullie inzendingen en gaan een shortlist maken van de drie uitdagingen die de World vs.MS-gemeenschap volgens ons zullen inspireren en een MS Hero-beweging zullen beginnen. Van berichten over het leren van een nieuw instrument tot het spelen voor een plaatselijk rugbyteam, het was geweldig om te lezen over al die uitdagingen die jullie zijn aangegaan!

Nu willen wij je graag inspireren om buiten je comfortzone te stappen en lid te worden van een MS Hero-beweging.

Je krijgt de kans om op je favoriet te stemmen en die persoon met zijn of haar missie te helpen.

Samen, door middel van de MS Hero-beweging en door ons streven om beter te gaan leven met MS, willen wij je helpen jouw verwachtingen van een leven met MS te verbeteren en je aspiraties realiteit laten te worden.

Op zoek naar meer inspiratie? Begin met de ontbrekende woorden in te vullen en ontdek waar jij bij je volgende afspraak met je neuroloog over moet praten:

Vul de ontbrekende woorden in

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS