Developed by Sanofi Genzyme for a UK audience

Het is tijd om beter met MS te gaan leven

Deze film is bedoeld als inspiratie voor degenen die nog niet hebben besloten om beter te gaan leven met MS.

De film vertelt de verhalen van Telma, André en Antonia, leden van de MS-gemeenschap, die met hulp van vrienden en familie hun leven met MS hebben veranderd op een manier die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Bekijk de film. Word geinspireerd

Scroll verder
om meer te lezen

De mensen achter een beter leven met MS

Andre

Andre

Andrés ervaringen met MS begonnen met tintelingen in zijn benen en een collega die zelf ook MS had. Zoals zovelen vóór hem verzette André zich aanvankelijk tegen de diagnose. Pas toen hij naar het ziekenhuis moest, drong het tot hem door dat hij beter moest gaan leven met MS. Zijn manager bedoelde het goed toen hij hem naar de beste neuroloog bracht, maar pas drie neurologen later kwam zijn doorbraak.

Bekijk de film

Telma

Telma

Telma was zwanger toen ze voor het eerst pijn in haar benen kreeg, maar pas toen haar man opmerkte dat ze haar hand had verbrand, ging ze naar de dokter. Hij schreef een behandeling voor die voor haar niet de juiste was, maar met hulp van vrienden en familie drong ze aan op iets beters. Toen ze eenmaal een heldere diagnose had, kon Telma gaan werken aan een beter leven met MS.

Bekijk de film

Antonia

Antonia

Voor Antonia begon het allemaal met een val tijdens het rennen. Toch gingen er minstens twee verkeerde diagnoses aan vooraf, voordat ze na flink aandringen uiteindelijk met MS werd gediagnosticeerd en de behandeling kon beginnen. Deze behandeling leek echter niet bij haar te passen. Omdat ze vastberaden was beter te leven met MS, kon ze met de steun van goede vrienden en familie uiteindelijk de behandeling krijgen die voor haar het beste was.

Bekijk de film

Nuttige informatie

We willen iedereen met MS en hun geliefden van alle benodigde informatie voorzien om de aandoening, de gevolgen en de symptomen ervan beter te begrijpen. Deze educatieve artikelen geven je de informatie om onder de huid en in het hoofd van MS te kruipen.

Ontdek met het kaartspel Durven of de waarheid’ zelf welke dingen je in je leven met MS anders kunt doen. Durven of de waarheid.

Speel Durven of de waarheid

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS