Developed by Sanofi Genzyme for a UK audience

Het BladdeRunner-verhaal

In ons eerste jaar hadden we een missie voor ogen. Een missie om het leven te veranderen van miljoenen mensen die met multiple sclerose (MS) leven.

We vroegen mensen die leven met MS, hun verzorgers, geliefden en gezondheidsprofessionals om de problemen te delen waar ze dagelijks mee te maken krijgen door MS – van het aankleden ’s ochtends tot koken ’s avonds.

En ze antwoordden door

103 dagelijkse uitdagingen in te zenden

Uiteindelijk werden er drie gekozen

Vervolgens vroegen we innovators, creatievelingen, ontwerpers en iedereen die zich liet inspireren om een verschil te maken, naar oplossingen.

Na maanden krabbelen, schetsen en zich in het haar krabben, hebben we 40 ideeën ontvangen
en de wereld koos 1 winnaar.

BladdeRunner

BladdeRunner is een mobiele app die mensen met MS helpt om effectiever om te gaan met blaasproblemen. En, via onze inzet, de inzet van onze partners en de winnaars zelf spannen we ons voortdurend in om zeker te stellen dat het een succes wordt.

Gelukkig voor ons documenteert het team achter het idee het volledige ontwikkelingsproces. Dus hieronder vind je het laatste nieuws over BladdeRunner.

Op de hoogte blijven van
BladdeRunner


Dit is duidelijk een oplossing die een grote impact kan hebben op het leven van mensen met MS.

Dan Smith,
WIRED


BladdeRunner is heel boeiend! Ik denk dat dit een enorm waardevolle hulp zal zijn voor mensen die met MS leven.

Harriet Doig,
MS Ierland

Ontdek met het kaartspel Durven of de waarheid’ zelf welke dingen je in je leven met MS anders kunt doen. Durven of de waarheid.

Speel Durven of de waarheid

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten. Sanofi Genzyme is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe website

Doorgaan Blijf op The World vs.MS

Je staat op het punt www.TheWorldvsMS.com te verlaten

Je verlaat de site om een andere website van onze groep te bezoeken. Op deze website kunnen andere algemene voorwaarden gelden.

Doorgaan Blijf op The World vs.MS